Társaságunk 2004.-ben alakult, de szakirányú tevékenységet már 1996 óta végzünk. 1996 – 2003.-ig az Amstel Sörgyár szervizcége voltunk, majd a sörgyár tulajdoni változása miatt megszűnt partnerségünk.

2003.-ban a Carlsberg Hungary Kft. megbízásából kiépítettük Magyarországon a sörgép szervizük hálózatát, megközelítőleg másfél év alatt 500 sörözőt üzemeltettünk be.

1998. óta dolgozunk az INTERCOOPERATION Zrt.-nek és 2008. óta az Agro Boy Kft-nek.

Jelenleg legfőbb és stratégiailag kiemelt ügyfelünk a Pécsi Sörfőzde Zrt és a Carlsberg Hungary Kft.

Társaságunk paraméterei alapján kisvállalkozásnak minősül, ez azonban előnyt jelent partnereink számára, amikor egyes rendkívüli esetben gyors intézkedésre van szükség. Vállalkozásunk vezetése közvetlen kapcsolatban áll minden alkalmazottjával, így a számonkérés, az ellenőrzés, a feladatelosztás is sokkal hatékonyabb.

2018-ban kiegészítettük tevékenységi körünket a porfestéssel, azaz szinterezéssel is egy sikeresen megnyert Uniós pályázatnak köszönhetően. Az azóta eltelt időben üzemünk kibővült és nagy érdeklődésre tett szert nem csak regionálisan, de országosan is. Kiemelt partnereink között tudhatjuk a szintén komlói székhelyű Art-Innova Kft-t, akikkel közreműködve több bútorelemet is festettünk országosan a Spar élelmiszerlánc üzleteibe. Emellett a Komló város szívében kiállított városi felirat is általunk került szinterezésre, amely azóta is közkedvelt fotótémája a helyi fiataloknak.

Talán minden büszkeség nélkül állíthatjuk magunkról, hogy az elmúlt 24 év komoly munkájának köszönhetően, egyszer sem merült fel társaságunk működésével szemben minőségi kifogás. Rendszeresen végzünk elégedettségi felmérést partnereink körében, és tapasztalataink azt mutatják, hogy szervizeseink, porfestőink szakmai és morális hozzáállása méltán képviseli cégünk értékeit.

Gazdasági működésünk kiegyensúlyozott, pénzügyi tartalékaink kisegítették működésünket a válságos időszakban is, és várjuk, hogy fejlesztési képességeinket bizonyíthassuk minden megbízó partnerünknek.